Balatoni ingatlan-befektetések, ingatlan-befektetés a Balaton partján
 
Kód: eladó-vízparti-nyaraló-Balaton-333 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Változatos balatoni élmények, közvetlenül a vízparton

(Természetes anyagokból, hagyományosan épült, barátságos formájú, környezetbe illő, közvetlen vízparti családi nyaraló, saját vízparttal, saját stéggel eladó.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, közvetlen vízparti nádmentes helyen, 962 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, összközműves, teljesen bekerített telken eladó egy természetes anyagokból épült, környezetbe illő, kétszintes nyaralóépület.

Az ingatlan előtt állami vagy önkormányzati földterület nem található, az ingatlant a rendezési terv előírásai nem érintik, a felépítmény építési, és használatbavételi engedéllyel rendelkezik, az ingatlan minden szempontból jogtiszta magántulajdon. Az ingatlan forgalommentes, csendes zsákutcában helyezkedik el. 

A fent körülirt ingatlan, jelenleg családi szükségletet szolgál ki. Igazából erre a célra kitűnő. Az ingatlan adottságainál fogva naturalista módon elégíti ki egy természetkedvelő család igényeit, egészséges környezetet adva gyermekneveléshez, pihenésükhöz, feltöltődésükhöz, házi kedvencek tartásához.

Az ingatlan mindenkori tulajdonosa úgy áldozhat számos vízhez kapcsolódó hobbijának, hogy otthonról el sem kell mennie. Csak leakasztja a horgászbotot és már élvezheti is a csendet, nyugalmat, a jó levegőt és a vízpartot.

A nyaraló kétszintes, földszint és tetőtér került kialakításra. A földszint helyiségei: nappali,- konyha,- étkező, külön-bejáratú apartman (előtér, szoba, fürdőszoba) és wellness rész: háztartási helyiség, szauna, jakuzzi, fürdőszoba.

A tetőtér helyiségei: galéria, négy szoba, kettő fürdőszoba és terasz. A két szint összesen kb. 244 m2 alapterületű. Az épület alapjait egy mélyépítésben jártas élenjáró nagyvállalat építette.

Valószínűsíthetően az alapozás: kútalapozás vasbeton gerendarács alapozással. A helyiségek levegője jó, nem dohos. A képen a fák között megbúvó, környezetbe illő ház látható.

elado-ingatlan-balaton

A Balaton vízéhez közvetlenül kapcsolódó extra szélességű (23 méter) kert, nagyfokú szabadságot jelent.

Gyermekei, unokái ha vannak, csónakázhatnak, vitorlázhatnak, szörfözhetnek. Miközben az anyjuk, nagymamájuk főzi az ebédet, az ablakból szemmel tarthatja a csónakból horgászó gyerekeit, vagy a nagymama az unokáit.

A gyermekek, unokák megtanulhatják, hogyan kell tüzet rakni, halat fogni, hogyan kell a víz mellett élni. Megtanulhatják a halak nevét. Úgy tanulhatnak meg táborozni, krumplit pucolni, gulyást főzni, sátrat állítani, saját fogású halat pucolni, sütni, hogy el sem kell hagyniuk az ingatlant.

Az ingatlan mindenkori tulajdonosa fogadhat barátokat, vendégeket, üzleti partnereket, jut hely mindenkinek. Partnerei, legyenek azok hazaiak vagy külföldiek, igényeiket maximálisan figyelembe véve úgy szolgálhatja ki őket ebben a természetes anyagokból épült egyedi hangulatú ingatlanban, hogy tényleg élményben legyen részük és ezzel, nem elhanyagolható üzleti sikerekre tehet szert, ha legfontosabb partnereit vagy barátait nyaraltatja itt.

Egy kellemes hétvége, vagy pár "jó nap" után, tessék elhinni, üzleti partnerei engedékenyebbek lesznek az üzleti szerződések feltételeinek kidolgozásánál és a szerződés aláírásánál.

A saját vízpartról bármikor be lehet menni a Balatonba. Automata öntözőrendszer öntözi a kertet, a vizet a szivattyú a fúrt kútból nyeri. A kertből is szép kilátás nyílik a tóra.

elado-ingatlan-balaton

A nyaraló a nyár és a szabadidő eltöltésére van kitalálva. A háztól pár méterre, a kertben került megépítésre a fedett szabadtéri konyha kemencével, grillezővel.

Az elkészült finomságokat közvetlenül lehet tálalni a fedett teraszra, ahol a társaság a Balaton látványában gyönyörködve fogyaszthatja el a finom sülteket. A terasznak van nyitott és fedett része, így mindig van hol napozni és hűsölni.

elado-ingatlan-balaton

A képen a szabadtéri konyha látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A gyermekek a fa játszószereken játszhatnak, miközben a szülők a hintaágyban pihenve fél szemüket rajtuk tarthatják.

elado-ingatlan-balaton

A nappali szobából is szép kilátás nyílik a Balatonra.

elado-ingatlan-balaton

A képen az egyedi készítésű épített konyha látható.

elado-ingatlan-balaton

A kép a fürdőszoba kapcsolatos földszinti hálószobában készült.

  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A feltöltődést és pihenést szolgálja a wellness rész, a finn szauna, a jakuzzi és a fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC.) A képeken a wellness rész látszik.

elado-ingatlan-balaton

A galériából ki lehet menni a Balaton irányába tájolt erkélyre. A kép a tetőtéri galériát ábrázolja.

  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A hajópadlós hálószobákhoz jól illenek a faragott fenyőbútorok. A képek a szobákban készültek.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Közművek: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz. A melegvizet két villanybojler állítja elő. Fűtés radiátoros gáz központi fűtés. Hűvösebb időben lehet fűteni a két cserépkályhával is. Távfelügyelethez bekötött riasztórendszer és füstérzékelő is ki van építve. A csempék kézzel festett Olasz termékek. A képeken a két tetőtéri fürdőszoba látszik.

elado-ingatlan-balaton

A balatoni nyaraló irányára napi információ, melyet konkrét érdeklődés esetén a tulajdonossal pontosítok. Vételi szándékkal rendelkező érdeklődők részére az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető. Időpont egyeztetéshez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
PARTNEREINK