Balatoni ingatlan-befektetések, ingatlan-befektetés a Balaton partján
 
Kód: eladó-üzlet-Balaton-103 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Főútvonal forgalmára alapított üzletház eladó

(A kialakítható üzlethelyiségek jól bérbe adhatók, a bevételből biztos jövedelemre tehet szert.)
 

elado-ingatlan-balaton

A Balaton déli partjának egyik kedvelt településén, forgalmas főút mentén, több különböző tevékenységre alkalmas üzletház eladó. Az üzletház, a közútkezelő által engedélyezett lehajtón keresztül, kiválóan megközelíthető kerékpárral, autóval, busszal.

Az épület előtti részen a parkolási lehetőség még buszok számára is biztosított. Az épületkomplexum folyamatosan karbantartott, kitűnő állapotú. Minden közmű be van vezetve: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is), vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna.

A terület övezeti besorolása Vt-1, településközponti vegyes terület, így lakóépület, igazgatási,- kereskedelmi,- vendéglátó,- szálláshely szolgáltató épület, egyéb közösségi szórakoztató,- sportépítmény, nem zavaró hatású egyéb gazdasági tevékenység működtethető.

A 160 négyszögöles önálló telken meglévő, kb. 400 m2-es üzletházban olyan üzletek és szolgáltatások alakíthatók ki, amelyre az erre autózóknak, kirándulóknak, üdülővendégeknek szüksége van.

Ilyen a: vegyes termékkörű élelmiszerbolt,- büfé,- csomagolt szendvics,- kávézó,- dohánybolt-trafik,- lottózó,- strandcikk,- kerékpár kölcsönző,- ingatlan és szállásközvetítő iroda,- valutaváltó,- ajándékbolt,- stb. Az épületben megoldott a tulajdonos és/vagy üzemeltető, továbbá a vidéki munkavállalók kulturált elszállásolása.

A több egységből álló épület befektetésnek kiváló, mert a kialakítható és bérbe adható üzlethelyiségekből biztos jövedelemre tehet szert. Az üzletház irányára 102 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
PARTNEREINK