Balatoni ingatlan-befektetések, ingatlan-befektetés a Balaton partján
 
Kód: eladó-üzlet-101 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Faipari, asztalosipari üzem, műhely, csarnok, eszközök, anyagok eladók

(Budapest peremén, jó infrastruktúrával, jó megközelíthetőséggel, jelentős Goodwillel, stabil dolgozókkal, szerződésekkel, 25 éve bejáratott faipari, szatalosipari üzem, műhely, csarnok, termelőeszközökkel eladó.)
 

elado-ingatlan-balaton

Budapest peremén, jó infrastruktúrával, jó megközelíthetőséggel eladó az alábbiakban ismertetett tehermentes faipari cég, mely minden berendezésével, eszközeivel, árukészletével, alapanyagokkal, beszállítói, értékesítői csatornákkal hosszú távú szerződésekkel, üzleti kapcsolatokkal, stabil piacával, jelentős Goodwillel, 70 fő képzett munkaerővel eladó.

A 25 éve bejáratott faipari cég jelenleg is működik, adósságmentes, átvilágítható, évi 800 millió Ft nettó árbevételt termelő vállalkozás. Elhelyezkedése jó, közel van az M5-ös autópályához és az M0-ás autóúthoz. A telephely kamionnal járható. 

A vállalkozás fő tevékenysége: raklap, EUR-raklap és fűrészáru gyártás, papíripar, építőipar, élelmiszeripar, fémipar, raktározás, mezőgazdaság területén. Egyéb fa termékek, szállító doboz, raklapmagasító keret, raklaphosszabbító fedlap, faláda, fakaloda gyártás, raklapkezelés. Raklapjavítás érvényes engedéllyel, hitelesítéssel.

elado-ingatlan-balaton

Pár gépet berendezést megemlítenék: sorozatvágók, csavar kompresszorok, szögelő gép, 6 db targonca Nissan, 2 homlokrakodó Manitou és JCB, 4 db Toyota kisteherautó, 2 db ipari fadaráló és még sok egyéb más.

elado-ingatlan-balaton

A telephely 8795 m2 bekerített területen helyezkedik el. A nagy belmagasságú csarnoképületek jó állapotúak, fémvázas és téglaépítésűek, kb. 1100 m2 alapterülettel és vannak a félereszesek tárolók kb. 280 m2 alapterülettel. A csarnokok egy részének fűtése hőlégfúvós, többi a fatüzelésű kazánról biztosított. A dolgozók részére ki van alakítva a szociális blokk (öltöző, zuhanyozó, WC), továbbá iroda és tárgyaló.

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz + házi vízmű, villany (3 x 200 Amper és 3 x 80 Amper áramerősséggel), a használat során képződött szennyvíz tárolása megoldott. Esetleges tűz esetén a tűzi-víz tárolóból lehet oltóvizet vételezni. A telephely bekamerázott és riasztóval felszerelt.

elado-ingatlan-balaton

A lehetőség vételára: 1,2 milliárd Forint. Az ipari termelés mind kevesebb kézben koncentrálódik, óriás vállalatok jönnek létre, várolja fel, legyen Ön az, akinek a kezében koncentrálódik!

Amennyiben Ön fejlesztene, bővítené tevékenységét, vagy felszámolná konkurenciáját, átvenné kapcsolatait, piacát jelentkezzen és megszervezem a tulajdonossal a személyes találkozót, hogy a részletekről tárgyalni tudjanak. A továbbiakért legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
PARTNEREINK