Balatoni ingatlan-befektetések, ingatlan-befektetés a Balaton partján
 
Kód: Ü-97 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )
Egészségügyi vállalkozónak, 20 szobás hotel, Balatonfüreden eladó
(Az egész évben üzemeltethető, teljes ellátást biztosító hotel, magánbetegek számára jól bérbe adható szobái, szerényen számolva, évi 35 millió Ft tiszta nyereséget termelnek, így 10 év alatt megtérül. A magánbetegnél nem kell jobb klientúra.)
 
elado-ingatlan-balaton
 

Balatonfüred, tele van egészségügyi szolgáltatásokkal, kardiológusokkal, sok a szívbeteg. A gyógyuló betegek rehabilitációjához, utógondozásához kínáljuk az alább ismertetésre kerülő kisebb volumenű, egész évben üzemeltethető, teljes ellátást biztosító, 20 szobás (szoba fürdőszobával) hotelt megvételre.

Balatonfüreden, sok ember gyógyult régen és gyógyul ma is. Balatonfüredet a szívbetegek Mekkájának nevezik. A képen, Rabindranath Tagore Nobel-díjas hindu költő mellszobra látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A gyógyuláshoz, a betegen, a jó orvoson és a szakszerű ellátáson kívül a környezetnek is jelentős szerepe van. Ilyen a nyugalom, a csend, a jó levegő, a jó közellátás és a Balaton vize. A képen a Balaton-part és a híres Tagore sétány látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép az egyik hotelszobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A balatonfüredi, frekventált, központi részen fekvő, a Balatontól kb. 300 méterre álló eladó hotel, 1990 évben épült és 2001 évben lett felújítva. A telek, 904 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon van nyilvántartva, összközműves, és teljesen be van kerítve. Autókkal a hotel parkolójában lehet parkolni.

Az épület külső mérete kb. 11,34 m x 22,46 m. Összesen háromszintes és 20 szállodai szobát (szoba fürdőszobával) tartalmaz, külön mosodával, társalgó, recepcióval. Ezen felül a konyha, HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) minősítésű melegkonyhás étteremmel rendelkezik.

Az étterem 40 személyes, de további 60 személy nyitott, de fedett kerthelyiségben étkezhet, így egyszerre 100 fő részére van ülőhely. A konyha rendelkezik az ÁNTSZ és az élelmezésügyi hatóság minden előírásával. A képeken egy-egy hotelszoba látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A hotelszobák az alábbi módon helyezkednek el:

- földszinten 3 hotelszoba kb. 48 m2 a mozgáskorlátozottaknak lett kialakítva, akadálymentes (küszöb nélküli módon),

- I. emeleten 8 hotelszoba kb. 187 m2 nettó alapterülettel. Az ezekhez tartozó erkélyek alapterülete kb. 130 m2,

- tetőtérben 9 hotelszoba található, kb. 197 m2 nettó alapterülettel. A tetőtéri 9 hotelszobában klíma van felszerelve. A tetőtéri erkélyek összes alapterület kb. 33 m2.

A szobák általában 2 ágyasak, így jelenleg egyszerre 40 fő elszállásolása megoldható.

A földszinti további helyiségek: kb. 24 m2 nagyságú mosoda, kb. 25 m2 ágyneműraktár, kb. 8 m2 kazánház, kb. 3,3 m2 női WC csoport, kb. 4,71 m2 férfi WC csoport pissoirral, kb. 52 m2 társalgó (hall) recepció. A képeken egy másik szoba-fürdőszoba kapcsolat látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Szinte valamennyi szobához tartozik terasz, vagy erkély. A képek szintén egy szoba-fürdőszoba kapcsolatot ábrázolnak.

elado-ingatlan-balaton

A képen a kb. 24 m2 nagyságú mosoda (4 automata mosógép, 2 szárítógép, 2 vasalógép) látható.

elado-ingatlan-balaton

Közművek közül minden be van vezetve: vezetékes ivóvíz, vezetékes földgáz, szennyvízcsatorna, villany (220 Volt háztartási, 380 Volt ipari, és éjszakai vezérelt), telefon ADSL kapcsolattal, kábel TV. Az épület fűthető, gázközponti fűtéssel van ellátva.

Az épület szerkezetei: betonalap, teherhordó falai hőtechnikailag megfelelő 38 cm vastag Porohterm tégla, nyílásáthidalói,- koszorúi,- födémjei vasbetonból, tetőszerkezete fából, tetőfedése Bramac betoncserépből készült. Külső nyílászárók fa szerkezetűek, hőszigetelő üvegezéssel. Az épület külső hőszigetelést kapott 2016 évben.

A magánbetegek pihenésére, gyógyulására alkalmas, egész évben üzemeltethető hotel irányára 340 millió Forint. Megvehető hitellel, vagy pályázati pénzből is. Minden további információért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
PARTNEREINK