Balatoni ingatlan-befektetések, ingatlan-befektetés a Balaton partján
 
Kód: eladó-üzlet-Balaton-96 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Áru raktározásra, tárolásra, székhelynek, telephelynek alkalmas helyiség eladó

(Vállalkozás nyitási, vagy bővítési lehetőség a Balatonnál.)
 

 Balatonalmádi közelében eladó üzlet raktár csarnok vállalkozás székhely telephely cég műhely

Balaton északi partján, Balatonalmádi közelében kb. 279,06 m2 alapterületű vasbetonvázas, csarnokszerű épület eladó, 332 m2 földterülettel.

Az ingatlan önálló albetéten van nyilvántartva, jelenegi megnevezése műhely. Az alapító okirat rendelkezik a kizárólagos és közös tulajdonú földterületek tulajdonjogáról, használatáról.

A műhelyt, a szocializmus idején, egy élenjáró nagyvállalat építette. Szerkezetei erősek, benne van az anyag, de felújítandó állapotú. Ezért kér a tulajdonosa csupán 100 ezer Ft/m2 + áfa összeget.

Az épület jelenleg is használva van, bérlő van benne. Összközműves, ki van építve benne a vezetékrendszer, fűtés és vizesblokkok vannak. A három bejáratából az egyik tehergépjárművel is járható. Az alaprajzon a válaszfalakat nem ábrázoltuk, de vannak.

A leendő tevékenységnek megfelelően el kell végezni a felújítási munkálatokat és a szükséges helyiségeket ki kell alakítani.

Övezeti besorolása szerint Vt-1, lakófunkció, iroda, igazgatási, kereskedelmi szolgáltató, szállás, egészségügy, kulturális és sport funkcióra alkalmas, illetve nem zavaró hatású tevékenység végezhető.

A vállalkozási-, kereskedelmi célú műhely/raktár/csarnok irányára 39 millió Forint. A tehermentes ingatlan, cégvagyon. Az ár az Áfát tartalmazza. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni engem Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
PARTNEREINK