Balatoni ingatlan-befektetések, ingatlan-befektetés a Balaton partján
 
Kód: eladó-üzlet-76 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )
A 7-es főút mellett, vendéglátó egység eladó
(A forgalmas hely kiválóan alkalmas kávézó, büfé, lottózó, dohánybolt, trafik működtetésére.)
 

 Elado-vendeglato-egyseg-lottozo-kavezo-teazo-szendvics-dohánybolt-trafik-Balaton

Székesfehérvár - Balatont összekötő 7-es főút mellett, 551 m2 telken eladó egy vendéglátó egység, parkolóval. Az autós és kerékpáros forgalomra alapozva télen-nyáron üzemeltethető. A képen a vendéglátó egység és a főút kapcsolata látható a gépkocsi parkolóval.

 Elado-vendeglato-egyseg-lottozo-kavezo-teazo-szendvics-dohánybolt-trafik-Balaton

A kb. 90 m2 alapterületű egységben söntés, vendégtér, férfi-női mosdó, raktár, öltöző és illemhely került kialakításra. Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. Fűteni a hűtő-fűtő klímával lehet. Ki van építve a kamera rendszer és a riasztórendszer. Minden engedély meg van, az egység jelenleg is működik.

A teraszon egyidejűleg 16 fő vendég tud helyet foglalni. A betérő vendégek részére szendvics, üdítő ital, édesség, kávé, tea mellett wi-fi használat, mobiltelefon feltöltés szolgáltatást is lehet nyújtani. A tevékenység bővíthető dohánybolt, trafik nyitásával.

A munkalehetőséget és bevételt hozó vendéglátó egység irányára 17,9 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
PARTNEREINK