Balatoni ingatlan-befektetések, ingatlan-befektetés a Balaton partján
 
Kód: eladó-üzlet-Balaton-30 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

19 apartmanos üdülő a vízparttól 300 méterre eladó

(Van ennek a vízparttól 300 méterre fekvő vállalati üdülőépületnek egy nagyszerű tulajdonsága. Ez pedig nem más, mint a jövedelemtermelő képessége…)
 
 

elado-ingatlan-balaton 

A Balaton déli partján, 1918 m2 térmértékű, önálló, összközműves bekerített telken eladó egy 19,4 m x 19,78 m külméretű kétszintes üdülőépület. Az üdülőépület nettó össz-szint alapterülete: kb. 640 m2. A ház egy része alápincézett. Az üdülőt a ’70-es” évek elején egy élenjáró, gazdag, szocialista nagyvállalat építtette, bele tudott tenni „apait – anyait”.

A jelenlegi tulajdonos cég nagyrészt felújította és folyamatosan karbantartja. A szabad strand vize légvonalban 260 méter, megközelítési úton mérve 300 méter. Az igaz, hogy a strandig át kell menni a 7 es úton és a vasúton, ez egy adottság a déli part nagy részén, azonban a nyaraló vendéget, akár saját dolgozó, akár szervezett turista ez nem érdekli.

A házban összesen 19 db apartman (szoba fürdőszobával) található. Ebből 8 található a földszinten és 11 az emeleten. A 19 apartmanból 3 db kétszobás és 16 db egyszobás. Az apartmanokban kényelmesen 42 ágy fér el. Óvatos becsléssel az éves nettó jövedelem a környéken kialakult bérleti díjakat és a kihasználatlanságból eredő veszteséget is figyelembe véve olyan 10 - 12 millió Ft.-ra tehető.

További szolgáltatásokból a nettó bevétel tovább növelhető. Természetesen az ideális hasznosítás az egész éves használat lenne. Erre példa az idősek otthona rendeltetés. Amennyiben nincs gyakorlata ingatlanhasznosítás terén, adja ki az egészet idegenforgalmi vállalkozónak.

Közművei: vezetékes ivóvíz 2” átmérővel, villany (220 Volt és 380 Volt ipari áram 3 x 50 Amper áramerőséggel), szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz 50 m3/óra. Az épület fűtését biztosító gázkazán a pincében került elhelyezésre.

Az ingatlan további rejtett előnyöket hordoz magában, amit személyes találkozáskor elmondunk. Az ingatlan irányára 149 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
PARTNEREINK