Balatoni ingatlan-befektetések, ingatlan-befektetés a Balaton partján
 
Kód: eladó-üzlet-Balaton-102 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

1000 adagos konyha, 280 fős étterem, személyzeti szállásokkal eladó a Balatonnál

(Családias hangulatú, 25 éve bejáratott télen-nyáron működő étterem családi okok miatt eladó.) 
 
elado-ingatlan-balaton
 

A Balatonnál, forgalmas főút mentén 580 m2-es telken eladó egy kb. 395 m2 alapterületű melegkonyhás étterem kiszolgáló helyiségekkel, személyzet részére szállással. Autóbuszokkal, autókkal az étterem előtt lehet parkolni.

Az 1000 adagos konyha korszerű gépekkel, eszközökkel van felszerelve. A működéshez szükséges raktárak, tárolók, a dolgozók részére szociális blokkok, öltözők ki vannak alakítva. A vidékről érkező dolgozók részére személyzeti szállás biztosított.

Egyszerre 280 fő vendéget tud fogadni az étterem oly módon, hogy a fűtött helyiségekben 82 fő, a szabadtéri fedett teraszokon 198 fő tud helyet foglalni. A hely családi események, rendezvények, üzleti megbeszélések, találkozók, összejövetelek megtartására is alkalmas.

A vendéglátó-ipari bútorok, berendezési tárgyak jó állapotúak. Az épület karbantartott, jó műszaki állapotú. Minden közmű be van vezetve: vezetékes ivóvíz, villany, vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna.

Tulajdonos elmondása szerint a befektetés hat év alatt megtérül. Ez a 25 éve bejáratott melegkonyhás étterem családi okok miatt eladó, irányára 103 millió Forint. Vételi szándékkal rendelkező érdeklődőket, befektetőket várunk az ország minden tájáról. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
PARTNEREINK